​Nyheder

ALBYG 25 ÅRS JUBILÆUM 1.SEPTEMBER fra kl. 14-17
Det er nu 25 års siden vi startede virksomheden op, og i den anledning vil det glæde os at se kunder, leverandører, samarbejdspartnere, familie og venner til en uformel reception. Der vil være pølsevogn, kolde drikkevarer, og god musk. Vi håber I har tid og lyst til at kigge forbi på firmaets kommende adresse. Gl. Viborgvej 115
Læs mere
Randers FC sponser i 10 år
Randers FC sponser i 10 år
Læs mere
Alt det du skal vide om håndværkerfradraget
Håndværkerfradraget er blevet bygget om. Det betyder, at boligejere nu primært får fradrag for energivenlige løsninger og grøn istandsættelse, men ikke længere kan få fradrag for istandsættelse eller etablering af fx nyt køkken eller bad.
Læs mere
AluCapFront – nyt vedligeholdelsesfrit vindue
AluCapFront fra Outrup Vinduer & Døre er det solide og traditionelle trævindue, der er gjort vedligeholdelsesfrit udvendigt med en kappe af aluminium.
Læs mere

Porte og garager

Til bilen, der skal have det bedste ...

LindabDoorline er garageporten til bilen, der skal have det bedste. Den topsisolerede ledhejseport med den flotte træstrukturprægning og robuste polyesterlakering leveres skræddersyet - så den bliver til en naturlig del af ethver garage. Og det patenterede "Finger Protection" fjerner risikoen for at få fingrene i klemme mellem panelerne - det er sikkerhed for dine børn og børnebørn.

Skræddersyede portløsninger


LindabDoorline garageporte er enestående på to afgørende punkter: Dels leveres portene skræddersyede til garagens individuelle mål, og dels er de udstyret med en ny patenteret sikkerhedsdetalje, der gør det umuligt at få fingrene i klemme mellem panelerne, når porten lukkes.

Garageporten er en iøjnefaldende del af facaden - derfor er der naturligvis også tænkt på udseendet. Flot træstruktur-prægning og en robust polyesterlakering gør porten til en naturlig del af ethvert hus.

Sådan kommer du videre


Kontakt os når du skal bruge en garageport.​

© 2011 Albyg | Viborgvej 108 | 8920 Randers NV | Tlf: 86 40 72 12 | Fax: 86 42 26 00 | E-mail: mail@albyg.dk