​Nyheder

ALBYG 25 ÅRS JUBILÆUM 1.SEPTEMBER fra kl. 14-17
Det er nu 25 års siden vi startede virksomheden op, og i den anledning vil det glæde os at se kunder, leverandører, samarbejdspartnere, familie og venner til en uformel reception. Der vil være pølsevogn, kolde drikkevarer, og god musk. Vi håber I har tid og lyst til at kigge forbi på firmaets kommende adresse. Gl. Viborgvej 115
Læs mere
Randers FC sponser i 10 år
Randers FC sponser i 10 år
Læs mere
Alt det du skal vide om håndværkerfradraget
Håndværkerfradraget er blevet bygget om. Det betyder, at boligejere nu primært får fradrag for energivenlige løsninger og grøn istandsættelse, men ikke længere kan få fradrag for istandsættelse eller etablering af fx nyt køkken eller bad.
Læs mere
AluCapFront – nyt vedligeholdelsesfrit vindue
AluCapFront fra Outrup Vinduer & Døre er det solide og traditionelle trævindue, der er gjort vedligeholdelsesfrit udvendigt med en kappe af aluminium.
Læs mere

Kunderne siger...

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Søren Nielsen, Randers

​Tilføjet d. 28-10-2014 14:38:38

​Jeg har fået skiftet vinduer og facadedør til Outrup. I den forbindelse har jeg oplevet Albyg som en særdeles professionel håndværker, der har udført et flot stykke arbejde, som jeg er MEGET tilfreds med – både det faglige og den måde jeres medarbejdere optræder på, deres oprydning og fleksibilitet. Det har været en fornøjelse! I øvrigt synes jeg , at det er meget positivt, at I er hurtige til at fremsende fakturaer. Det virker professionelt og det er meget nemmere for alle parter at huske alle detaljer.

Marianne & Jan(schmidt@webspeed.dk)

​Tilføjet d. 15-07-2014 11:00:31

​Dette er 2 gang vi bruger Albyg, første gang skiftede vi tag og vinduer og var meget tilfredse med hele forløbet, både løsningsforslag og arbejdet var af høj kvalitet, så da vi havde nogle tanker om at bygge et orangeri med direkte adgang fra stuen var vi ikke i tvivl om hvem vi skulle kontakte.

Erik kom forbi og fangede straks ideen, han kom med nogle forskellige forslag og vi blev hurtigt enige.
Samarbejdet mellem VICA og ALBYG fungerede godt og VICA gjorde også brug af flere løsningsforslag fra Erik.
Stor tak til Erik og Thomas Skovrup og de andre fra Albyg og til Henrik og især Morten fra murerfirmaet Ivan Sørensen.
Kan varmt anbefale Erik og hans team.

Mvh. Marianne & Jan

​Jannie Øster

Tilføjet d. 02-02-2014 14:50:32

​Det er nu 2. gang vi har haft Erik og hans team til at stå for renovering af vores hus fra 1970. Første gang i 2012 hvor vi fik skiftet tag, tagrender, gavle, stern- og underbeklædning, nye vinduer samt nye garageporte. Hele projektet forløb efter planen og der var altid pænt ryddet op.

Denne her gang har det så været køkkenet, som stod for skud. Og endnu engang er opgaven løst til vores fulde tilfredshed. Kæmpestor ros til Kasper og Thomas Skovrup.
Vi kan kun varmt anbefale Albyg til andre. Super service, super flinke og søde medarbejdere. Fortræffeligt samarbejde mellem murer, smed, maler, tømrer og ikke mindst Svane Køkken. Fuld entreprise - det dur.
De største roser herfra.
Mvh
Henrik og Jannie

Jacob Møgelvang (jacob@mcarlsen.dk)

Tilføjet d. 13-02-2013 18:26:18

Vi har fået skiftet alle vinduer/døre i vores hus fra 1969 til Træ/alu vinduer fra STM

Erik er kommet med gode løsningsforslag, og resultatet er blevet flot.

Hvis man går efter overholdte aftaler og god kvalitet af arbejdet kan Al-byg varmt anbefales.

Tak for samarbejdet for denne gang!​

​Ulla Ravnholt Blach, Råsted

Tilføjet d. 07-02-2013 20:03:46

​Kære Erik og co. Min intution var ikke forkert, da jeg valgte at købe nye vinduer og døre m. montering hos dig. Jeg har oplevet tillid samt god kommunikation fra dig under hele arbejdets udførsel. Så hermed mine varmeste anbefalinger til dig og dine tømrer for godt og veludført arbejde, som iøvrigt får et stort 10-tal for at efterlade mit hjem i den skønneste orden - både ude og inde!

​Anette Press (pressenger@webspeed.dk)

​Tilføjet d. 04-04-2010 18:07:03

Vi har haft fornøjelsen af Eriks ekspertise, ligesom det har været en meget positiv oplevelse at se de samarbejdspartnere Erik entrerer med. Der har været god stemning i huset mellem alle håndværkere, i de 3½ uge vi har været "invaderet", og vi har fået et nyt badeværelse i topklasse, hvor finish og flot håndværk er fremtrædende. Vi vil varmt anbefale Albyg. Annette og Leif, Assens​

​Helle

​Tilføjet d. 08-07-2009 17:13:59

Indsendt af: Helle & - d. 25-02-2010 Karakter: Vores hus har gennemgået en stor modernisering, hvor ALBYG har sørget for alle entrepriser (undtagen maler) og vi har været ovenud tilfredse. Vi har virkelig haft følelsen af, at blive hjulpet til at få, det resultat som vi har ønsket (og til den pris der har været aftalt). Hvis vi på et senere tidspunkt, skal have lavet noget, vil vi ikke indhente tilbud, men blot kontakte ALBYG. Priser: 9 Kvalitet: 10 Service 10​

© 2011 Albyg | Viborgvej 108 | 8920 Randers NV | Tlf: 86 40 72 12 | Fax: 86 42 26 00 | E-mail: mail@albyg.dk