​Nyheder

ALBYG 25 ÅRS JUBILÆUM 1.SEPTEMBER fra kl. 14-17
Det er nu 25 års siden vi startede virksomheden op, og i den anledning vil det glæde os at se kunder, leverandører, samarbejdspartnere, familie og venner til en uformel reception. Der vil være pølsevogn, kolde drikkevarer, og god musk. Vi håber I har tid og lyst til at kigge forbi på firmaets kommende adresse. Gl. Viborgvej 115
Læs mere
Randers FC sponser i 10 år
Randers FC sponser i 10 år
Læs mere
Alt det du skal vide om håndværkerfradraget
Håndværkerfradraget er blevet bygget om. Det betyder, at boligejere nu primært får fradrag for energivenlige løsninger og grøn istandsættelse, men ikke længere kan få fradrag for istandsættelse eller etablering af fx nyt køkken eller bad.
Læs mere
AluCapFront – nyt vedligeholdelsesfrit vindue
AluCapFront fra Outrup Vinduer & Døre er det solide og traditionelle trævindue, der er gjort vedligeholdelsesfrit udvendigt med en kappe af aluminium.
Læs mere

Profil

​Vi sætter fokus på kvalitet og kundetilfredshed....

Erik Skovrup er indehaver af Albyg. Firmaet er et enkeltmandsfirma og har eksisteret siden 1992. Erik har været tømrer i over 40 år og har også erfaring som selvstændig tømrermester i Australien hvor han sammen med Gitte var bosat i 8 år.

Firmaet består ud over Erik selv af 9 svende og 1 lærling, samt hans kone Gitte som står for administration, regnskab m.m. på kontoret.

Firmaet udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde, køkken og bad, døre og vinduer samt tegl- og ståltage.

ALBYG tilbyder totalentrepriser med både tømrer, murer, VVS og elektriker arbejde.

Siden 1995 har virksomheden været LindabTagXpert.

En LindabTagXpert er en professionel fagmand, som er vant til at montere Lindab´s ståltage - og derfor har en stor viden om bygnings- og tagkonstruktioner. Når du vælger at få et Lindab tag oplagt af en TagXpert, får du ud over den garanti som Lindab allerede giver, yderligere 10 års garanti. Derfor er du garanteret den helt rigtige rådgivning om tagløsning til netop dit hus.

Kontakt derfor os når du får behov for en erfaren tømrerforretning!

Med venlig hilsen,

Erik Skovrup
Tømrermester

​Gitte Skovrup

Erik Skovrup​

© 2011 Albyg | Viborgvej 108 | 8920 Randers NV | Tlf: 86 40 72 12 | Fax: 86 42 26 00 | E-mail: mail@albyg.dk