FOKUS PÅ KVALITET OG KUNDETILFREDSHED​

Medarbejdere​

Vi er stolte af vores medarbejdere! Det er dem der gør, og har gjort Albyg til hvad det er i dag. Derfor tør vi også godt sætte navn og ansigt på dem! 

Thomas Skovrup har været en lille del af ALBYG, siden han kunne løfte en hammer som knægt. Mere officielt blev han ansat i firmaet september 2010, efter at have afsluttet sin læretid hos tømrerfirmaet Arne Taulborg.

Thomas endte med at skrive et lille stykke lokalhistorie ved Randers Tekniske Skole. Det var første gang i 35 år, en tømrerlærling fik den højeste æresbevisning ved en svendeprøve i Randers, og oven i det hele modtog han også guldhammeren.

Se nedenstående links:

http://www.business.dk/evb-archive/scorede-otte-12-taller-til-svendeproeven#!

http://amtsavisen.dk/navne/thomas-gjorde-rent-bord-ved-svendeproeven

http://www.dagensbyggeri.dk/artikel/66178-gylden-tomrerlaerling-skrev-lokalhistorie

April 2020 overtager Thomas ALBYG efter sin far, Erik Skovrup som tabte en langvarig kamp mod kræften.

Thomas driver nu virksomheden videre som Albyg ApS.

Gitte Skovrup har haft ansvaret for kontoret siden hun og Erik startede virksomheden i 1992, så den sidste “lille hilsen” kommer altid fra hende. Hun sørger for alt det administrative som løn, faktura, bogføring samt hjemmeside mm. Og smutter der en betaling i farten, er det også hende der rykker Jer i ørene, men hun er slet ikke så slem, som hun ser ud.

Johnny Nielsen Det er svært at sige Johnny uden Carsten, eller omvendt. Vores to ældste svende har næsten været med helt fra start, og blev ansat sammen d. 16. maj 1994. De har som nogen af de få i branchen, kunne fejre sølvbryllup i firmaet. Det er i sig selv noget af en præstation.

Johnny og Carsten varetager oftest vores lidt større projekter med tømrerarbejde, og sætter altid en ære i ordentlighed og en ryddet byggeplads. Med sølvbryllupsparret på pladsen, er I i sikre hænder.

Carsten Rasmussen Det er svært at sige Carsten uden Johnny, eller omvendt. Vores to ældste svende har næsten været med helt fra start, og blev ansat sammen d. 16. maj 1994. De har som nogen af de få i branchen, kunne fejre sølvbryllup i firmaet. Det er i sig selv noget af en præstation.

Johnny og Carsten varetager oftest vores lidt større projekter med tømrerarbejde, og sætter altid en ære i ordentlighed og en ryddet byggeplads. Med sølvbryllupsparret på pladsen, er I i sikre hænder.

Thomas Fihl startede som lærling tilbage i august 2002 og blev udlært i ALBYG marts 2006. I en kort tid periode var han inde ved militæret, men fandt hurtigt tilbage til ALBYG. Siden november 2006 har han været ansat som tømrersvend i firmaet, og bærer i stor del af skylden for de mange tilfredse kunder vi har rundt i Randers og omegn. Thomas kører oftest på projekter, der både kræver tømrer- og snedkerfærdigheder

Kasper Lund Jørgensen, tidligere udlært i ALBYG marts 2014. Kasper har været ude og få lidt erfaring i både større og mindre tømrervirksomheder, men er nu tilbage og ansat som svend d. 12. juni 2017. Kasper er vores snedkermand, der elsker de krævende og lidt mere specielle opgaver. Han skærer listen den ekstra gang, så smiget står 100%.

Kasper er bare en rar fyr hele vejen igennem, der altid levere et perfekt håndværk.

Kasper har valgt at holde orlov til at renovere sit eget hus færdigt, men vi glæder os til at Kasper igen er tilbage i teamet.

Kjeld Weisberg Kjeldsen, er en lokal Hornbæk dreng og blev ansat som svend d. 8. maj 2017. Kjeld kom med mere end 25 års erfaring i værktøjskassen fra størrer tømrerfirmaer, og har nu fundet sig til rette i vores lille familie. Kjeld er vores spjældmand, der bliver kastet rundt på både små og større pladser. Kjeld møder altid med et smil på læben.

Mikkel Mondrup Lindberg er nummer 15 i rækken af tømrerlærlinge i ALBYG. Mikkel blev ansat som tømrerlærling d. 12. august 2019, og blev færdigudlært som tømrersvend d. 24. september 2021. Mikkel er en ung frisk fyr, der kører på mod stor interesse for faget og de mange udfordringer der følger med. Mikkel følger med som makker, hvor behovet er størst. ​

Laurits Cramer Frank blev 9. august 2021 ansat som lærling, en frisk ung fyr som altid møder ind med et smil på læben og en dårlig joke :-)

Mathias Ibsen blev ansat som tømrerlærling 10.januar 2022, en frisk ung før der altid møder glad og veloplagt ind på arbejdet.​

L​ars Hansen blev ansat i flexjob 2.4.2019 med 6 timer ugentlig, Lars hjælper til, med at holde omgivelserne pæne og ryddelige.

​Martin Høgh Madsen sidst ankomne den 30.10.2023, Martin er meget hurtigt faldet til i flokken og løser store som små opgaver til perfektion.

Indhent tilbud​

Udfyld formularen herunder, så udarbejder vi et GRATIS og uforpligtende tilbud.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hold dig opdateret omkring vores tilbud og aktiviteter.

thumb

Indhent tilbud​

Udfyld formularen herunder, så udarbejder vi et GRATIS og uforpligtende tilbud.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

streg  Vi støtter​ LOKALSPORTEN streg

hornbæk_idræt-kultur randers_arena randers_fc ricket padl randers_sportsklub-freja randers_hsf randers_tennis-padel

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

KONTAKT OS​

Gl. Viborgvej 115, 8920 Randers NV​

86407212

mail@albyg.dk

Læs vores cookiedeklaration